Suganorm
ReCardio

Таблети од хипертонија ReCardio: така што крвните садови беа нормални! Купи во Македонија со попуст од -50%

Кардиоваскуларните болести ги заземаат водечките позиции во светот во смисла на смртност. И првото ѕвоно е хипертензија. За да се осигура дека…

Read more
Xtrasize
Artrovex
Dietonus
Silver Vera
Alp Rose
Herbal Aurum
Papillux

Papillux – лек за папиломите, брадавиците и брадавиците! Македонија Попуст од 50 %

Повеќето од светското население е повеќе човечки папиломавирус. Брадавици, папиломи и други неоплазми на кожата се појавуваат при намалување на имунитетот. Покрај…

Read more