Stars: 1 Stars: 2 Stars: 3 Stars: 4 Stars: 5 (639 ocjena, prosjek: 4.5)
paket Restilen

Požuri! Ograničena ponuda!

Samo danas! 48% popust

98 € 49.99 €
Kupi

Ublažavanje stresa uz Restilen. Kupujte u Crnoj Gori na sniženju!

pregled Restilen

Naše tijelo se bori protiv stresa svaki dan. Kratkotrajni stres je ponekad motivirajući i jedan od najvažnijih faktora u razvoju. Nažalost, faktori stresa ponekad ostavljaju trag na našem tijelu i doprinose nastanku mnogih bolesti. Lijek Restilen pomoći će da se nosi sa svim ovim.

O proizvodu

Restilen je namijenjen svima koji su ikada iskusili stres, strah ili nervozu.

Prednosti upotrebe:

 • Smanjuje stres.
 • Smanjuje osjećaj umora i umora.
 • Smanjuje stres i anksioznost.
 • Poboljšava kvalitet sna i koncentraciju
 • Pruža duševni mir.
 • Promoviše optimističan pogled na teške situacije.
 • Poboljšava mentalne performanse.
 • Pruža unutrašnju harmoniju.
 • Podržava adaptaciju na stresno okruženje.
 • Suzbija grickalice povezane sa stresom.
paket Restilen

Samo danas! 48% popust

98 € 49.99 €
Kupi

Restilen sastojci

Restilen uključuje:

 • Ekstrakt korijena Ashwagandha - ima adaptogeni učinak, pomažući tijelu da se prilagodi na preovlađujuće uslove koji često uzrokuju stres i razne vrste stresa.
 • List kineskog čaja. ekstrakt - ima antistresno i normalizirajuće djelovanje na nervni sistem zahvaljujući L-teaninu koji se ovde nalazi.
 • Ekstrakt tučaka šafrana - pruža odličnu zaštitu nervnih ćelija od oštećenja i starenja. Istraživanja pokazuju da ekstrakt tučka šafrana podržava kardiovaskularni i probavni sistem, poboljšava imunološki sistem i reguliše hormonsku ravnotežu u našem tijelu.
 • Koncentrat soka dinje od dinje - ima snažan učinak na poboljšanje kvaliteta sna, podržava pozitivno raspoloženje i smanjuje izloženost stresu.
 • Magnesium Aquamarine™ - lako se apsorbira, poboljšava funkciju mozga, smanjuje umor i umor, smanjuje stres, napetost i razdražljivost.
 • Serenzo™ (ekstrakt kore slatke narandže ) - smanjuje efekte stresa i prateće simptome. Limonen koji sadrži ima umirujuće i stabilizirajuće djelovanje na nervni sistem, poboljšava raspoloženje, minimizira gastrointestinalne smetnje i ublažava stres i anksioznost.
 • Vitamini B (vitamin B1, vitamin B2, vitamin B3, vitamin B5, vitamin B6, vitamin B12) poboljšavaju funkciju mozga, koncentraciju, mentalne performanse i, što je najvažnije, ublažavaju napetost i smanjuju umor i umor.

Kako koristiti proizvod

Preporučena doza Restilena je 2 kapsule dnevno u podijeljenim dozama. Dodatak prehrani je najbolje uzimati ujutro i uveče, jednu kapsulu sa 300 ml vode.

Kakve rezultate možete postići

Nakon nekoliko dana upotrebe možete računajte na podršku nervnog sistema, kao i na njenu punu zaštitu, a samim tim i na poboljšanje njenog raspoloženja. Mešavina biljnih i vitaminskih komponenti ublažava stres, umor, kao i vraća vitalnost i ublažava negativne emocije.

paket Restilen

Samo danas! 48% popust

98 € 49.99 €
Kupi

Gdje kupiti proizvod u Crnoj Gori - u apoteci ili na internetu?

Za kupovinu Restilena morat ćete otići na službenu web stranicu. Može se pronaći samo certificirani proizvod. Neće uspjeti kupiti Restilen u ljekarnama, jer im nije isplativo prodavati tako efikasan lijek. Sva prodaja drugih lijekova ove vrste će odmah pasti.

Mišljenje stručnjaka

Agnia Rechek, MD (Poljska):

Aktivni sastojci Restilena efektivno podržavaju adaptaciju na stresnu sredinu. Savremeni svijet obiluje iritantima koji negativno utiču na ljudski nervni sistem, što može dovesti ne samo do pogoršanja raspoloženja i smanjenja nivoa energije, već i do pojave mnogih bolesti.

Međutim, postoje načini za ublažavanje ovih efekata i povećanje otpornosti organizma na stresore... Ashwagandha je jedan od najpoznatijih adaptogena, odnosno biljaka koje podržavaju naš nervni sistem. Kombinacija sa ekstraktom kore pomorandže, koji djeluje na nervni nivo, sokom dinje i šafranom, čini Restilen djelotvornim sredstvom za ublažavanje stresa.

Tu su i vitamini B, čiji nedostatak ima niz negativnih posljedica za naše tijelo, i magnezijum, poznat po svojim anti-stres svojstvima.

Restilen recenzije kupaca

Anna, 35 godina (Njemačka):

Restilen kapsule mi je savjetovao doktor. Ranije nisam znao za postojanje takvog lijeka i pokušao sam se riješiti viška kilograma kroz sport. Ispostavilo se da je lijek vrlo visokog kvaliteta. A minus 10 kg u samo 4 sedmice najbolji je pokazatelj visokog kvaliteta proizvoda.

Marija, 40 godina (Čile):

Kapsule su pomogle Kada sam izgubio na težini i celulit, lijek se pokazao stvarno učinkovitim, jer nisam morao ni na dijetu, a težina se postepeno smanjivala. Preporučujem ga svima!

Isus, 33 godine (Meksiko):

Svidio mi se lijek zbog njegovog nevjerovatnog sastava, pristupačne cijene i činjenice da je isporučeno u samo jednom danu. Što se tiče kvaliteta proizvoda, tek sam počeo da ga uzimam. Tako da ću uskoro saznati da li pomaže ili ne.

paket Restilen

Samo danas! 48% popust

98 € 49.99 €
Kupi
Kupi

Ostavite komentar