Само днес ОТСТЪПКА 50%!
160 лв 80 лв
Имате време да купите! Остават 6 пакета с промоцията!

Fish XXL – дебел спрей активатор хладен! България Отстъпка 50 %

Fish XXL
Fish XXL – плътен активиращ агент на бъговете, с който можете да „разхождате“ както хищника, така и спокойната риба. Благодарение на съоръжението ще получите 2-3 пъти повече улов отпреди (заради завистта на роднини и съседи). Уникалността е, че основното лекарство е новаторската патентована формула за ефекта върху рецепторите. Развитието на спрея е проведено от учени в тясно сътрудничество с Асоциацията на рибарите.

Проблеми, с които се сблъсква един типичен рибар

Ако искате да прекарате известно време край езерото или реката, току-що чухте от роднини или колеги:

 • „Отново си тръгнала! Само времето, когато губите. От вашите хобита, някои загуби!“
 • „Никога не съм виждал да водиш нормален улов вкъщи! Вие харчите повече пари за стръв, но няма резултат!“
 • „Вашите примамки и въдици се носят около къщата. Уморени!“
 • „По-добре да влезете в къщата / ремонт на автомобил / тапети, поставени! Завинаги със селяните някъде сте готини!“
 • „Да, лъжеш за щука за 5 кг! Имаше максимум 2 кг с вътрешности и опашка!“
 • „Ако приемете такъв, ние всички ще знаем. Тук няма голяма риба!“
 • „Вашата стръв само бълхи да отрови. Откъде идва рецептата за тези глупости?“
 • „Никой не отива при червея. Това е последното столетие!“

Fish XXL

Починете на брега на реката – това е хубаво. Но искате нещо да се случи в кофата!Благодарение на Fish XXL ще получите повече, без да увеличавате цената на съоръженията, торенето, лъжичката и други „трикове.“

Какви предимства получавате от дебелия спрей-активатор на Fish XXL?

 • Риболовът става многократно по-успешен (дори и в ледената вода);
 • шаран, костур, щука буквално отиват при вас;
 • процесът на използване на веществото е лесен и удобен;
 • уловът се увеличава 2-3 пъти (както обещава производителят);
 • продуктите могат да се използват при всякакви условия;
 • съставът може да се приложи при различни торове и примамки;
 • риболовният процес се ускорява.

Основният принцип на действието на Fish XXL е, че активните вещества „събуждат“ рецепторите при възрастни индивиди и образуват чувство на глад. Рибите влизат в стада и отиват на мястото, където сте използвали съединението. Остава само да се откажем от риболовния прът и да „дръпнем“ един караси след друг.

Fish XXL

Моля, имайте предвид, че Fish XXL е оторизиран (няма риск от наказание за бракониерство, използване на забранени устройства и устройства).

Какви микроелементи осигуряват повишена ефективност Fish XXL?

 1. Слонче чесън. Веществото, което „отива“ шаран, боб, шаран. Субстанцията действа на рецептора на спокойна риба, ви кара да се отклонявате в опаковки и да отидете на мястото, където сте пръскали стръвта.
 2. Конопено масло. Елиминира „предпазливостта“ на линията, бастера, сока, рояка.Благодарение на Fish XXL, вие едва имате време да пуснете въдицата и да получите „плячката.“
 3. Варовикова кал. Той има уникални ароматни свойства, поради които възрастни и СРЮ идват при вас от разстояние от 5 км! Също така се доказва, че варът повдига мазни караси от храсталака.
 4. Сух протеин. Привлича рядката риба, помага ви 2-3 пъти по-бързо да напълни кофата, идеална за зимни „събирания“ на леда.

Накрая, вече няма да чуе обвиненията в стил: „Отново, няма от какво“, „Само времето, прекарано напразно“, „Да, прав“, „Колко пари са били изразходвани за екипировката си, и нула смисъл“!!

Fish XXL

Как да използвате Fish XXL правилно?

Всичко зависи от избрания от вас режим. Вземете любимата си стръв: червеи, червеи, буци (за тази цел дори хляб!), А след това 2-3 пъти „поръсете“ спрея. Това е всичко!Остава да хвърлиш въдица и да изчакаш да започне хапването.

Опитни рибари препоръчват: ако отидете на страшни индивиди или хищник, тогава дозата на Fish XXL трябва да се увеличи 2-3 пъти. След смяната на примамката отново се използва активатор на спрей. По правило 1 бутилка е достатъчно за няколко риболовни пътувания, затова е по-добре да поръчате веднага 2 или 3 (за да бъдете достатъчно за в бъдеще).

Експертно мнение

Уникалността на състава на Fish X X El е, че годините на научните изследвания и развитие са зад създаването му. Това не е друг инструмент в стила: „Те ми казаха тук, че трябва да добавите ванилия към мангото!“, Но уникална и патентована формула. Трябва да опитате Fish XXL, за да създадете свое собствено впечатление.

Джордж, рибар с опит повече от 10 години (Кипър)

Fish XXL

Каква е обратната връзка с клиента за активиращия Fish XXL?

Хареса ми, че спреят е идеален както за хищници, така и за мирни хора.През лятото излязох на крокодилите и аз успях. Взехме 2 пъти повече от обичайното.

George, 49 годишен (Италия)

Fish XXL

Взех Fish XXL за зимен риболов. В идеалния случай не е нужно да готвите нещо у дома, не е нужно да носите примамка и буркани с вас. Той взе спрей, избута поне малко – и рибата се нахлузи.

Nikola, 38 г. (Чешка република)

Fish XXL

Няколко пъти се хванаха за бракониерство. Но не мога да направя без риболов. Искам толкова много да седя в провинцията, да слушам музика, да разговарям със селяните, да донеса у дома улова. Аз не използвах пръскането сам, но съседите ме похвалиха.

Zane, 55 годишна възраст (Латвия)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (84 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...

Leave a Reply